Om os

Falkensteens historie

Falkensteen blev etableret i 2017 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem produktion af  bæredygtige insekter og fødevarer produceret lokalt lige til at spise. 

I dag arbejder vi stadigvæk med de grundlæggende værdier om at skabe refleksion til miljø og jordens ressourcer ved at udnytte de alternative proteinkilder, som kommer fra Melorme.

Hvad der startede som en ambition hos ejer og iværksætter Johs Sterlie om at udvikle en effektiv produktion af melorme til forbrugerne er nu blevet til en forretning i udvikling med en række produkter på markedet og mange nye spændende produkter på vej, der dog alle centrerer sig om nedsætte CO2 og glæden ved det gode måltid, den gode drik eller en snack.

Virksomheden har i dag hovedaktiviteter inden for produktion af melorme til fødevarer 

Præsentation af spiselige insekter

sundhed og trivsel

LÆS MERE

industri, innovation og infrastruktur

LÆS MERE

bæedygtige byer og lokalsamfund

Ansvarligt forbrug og produktion

Klimaindsats

Livet på land

Image Grid Description

Read More

De 17 verdensmål

En af de, ting der hjælper os til at bestemme, hvilken retning Falkensteen skal gå er FN’s 17 verdensmål. De fungerer som en ledetråd, der hjælper os med at bestemme hvor vi skal lægge vores energi og fokus. Vi har valgt at fokuserer på 6 af de områder, hvor vi føler, at vi kan gøre den største forskel.