Få 50% rabat!

Tak fordi at du vil bruge 3 minutter af din tid på vores hjemmeside! Du er sikkert landet her fordi du er en af de heldige der har fået en gratis portion af vores nyudviklede bæredygtige paté. Hele holdet bag Falkensteen har lagt liv og sjæl i produktet, og vi håber derfor at du vil synes om det. Vi er en flok passionerede ildsjæle, der startede projektet i håb om at give et bæredygtigt alternativ til den klassiske fødevareproduktion, og vi er glade for at du har lyst til at hjælpe os med drømmen. Det glas du sidder med i hånden er dit, og du skal ikke gøre andet end at nyde den, for eksempel på et stykke ristet rugbrød, og med en god øl.

Mens du gør det kunne du måske tænke dig at vide lidt mere om hvem vi er? Når man brænder for et emne, som vi gør, så kan man let komme til at tale ørene af lytteren, og det vil vi naturligvis ikke udsætte dig for. Derfor har vi lavet et nyhedsbrev, hvor vi fra tid til anden vil præsentere vores lyttere for vores univers. Her vil vi give fifs til en bæredygtig livsstil, regelmæssige rabatkoder, og ikke mindst fortælle om hvem vi er. Hvis du har lyst til at følge vores rejse synes vi at du skal skrive dig op til vores nyhedsbrev, vi lover ikke at misbruge din tillid.

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev får du lige nu en rabatkode i velkomstgave. Koden giver dig 50% på vores paté, og kan bruges til 2 glas. Rabatkoden udløber den 15/7-2021.

Hvis du har lyst til at fortælle om din oplevelse på sociale medier, eller bare følge vores hverdag, kan du gøre det herunder.