Insekter til din produktion​

Falkensteen kan som leverandør til bl.a. restauranter, bagerier og microbreweries stå for at levere de proteinholdige  og meget bæredygtige lokalt producerede melorme. Melormene vil tilføje en unik smagsmæssig dybde til jeres produkter, både via en intens smag af umami, men også med noter af svampe og nødder.

Verden er klar til at rykke et skridt nærmere de fremtidige råvarer som kun venter på at man i europa sætter tænderne i og gør ganen klar til insekter som 2 mia mennesker allerede nyder de gavnlige proteiner fra.

 

insekter i din øl

Vi rister melormene til jeres specielle øl. 

I får jeres helt egen og unikt sammensatte ristning som vi tilpasser til netop jeres ølbrygning og altid med friske melorme som i sig selv indeholder umami smagen som vil booste den skønne humlesmag og de fine toner af bitterstoffer . Humle giver bitterhed og aroma til øl hvorimod melormene giver ekstra smag til grundsubstanserne i øllen. Ring for at høre nærmere om hvordan i kan begynde at brygge øl med fremtidens lækre larve som element i jeres næste produktion.

Restauranter

Burger med insekter

Ønsker i at følge kulturen i Asien eller blot de nyeste trends indenfor brug af alternative fødevarer som overholder de nyeste og bedste krav inden for bæredygtige og lokalt producerede råvare er Melorme fra Falkensteen et absolut must. Insekter i maden er kommet for at blive og ser vi på forløbet med bl.a. Sushi som for ganske få år siden var stort set ukendt i europa så har man store forventninger om at brugen af insekter følger trop – men langt hurtigere og desuden på et langt mere bæredygtigt grundlag. 

Som topping – i forskellige smagsvarianter, som alternativ til forskellige kødvarianter eller blot for at booste indholdet af proteiner og vitaminer kan Falkensteen levere jeres melorme til brug i køkkenet. Dette vil være til stor glæde for den nysgerrige forbruger som har fokus på bæredygtighed og lokalproducerede råvarer som er sunde og velsmagende

Burger med insekter
Insekter til brød

Bagerier

Insekter til brød

Udvalget hos danske bagere er under stor forandring i disse år. Klima og sundhed er i fokus, og derfor arbejdes der med forskellige meltyper og ikke mindst har branchen fået øje på muligheden for insekter som både tilfører proteiner og bringer smagen frem i de andre råvarer. Melorme fra Falkensteen tilfører omega 3, fibre og ikke mindst så booster de smagen fra de andre råvarer igennem den 5 smag, nemlig umami smagen som i ca. 100 år har været kendt fra Japan. Falkensteens melorme er det nyeste inden for fødevarer når det kommer til bæredygtighed og proteinalternativer, og er samtidigt lokalt produceret. 

Vores passion er at kunne levere specielt ristede melorme som tilpasses til jeres bageri.

Ved at bruge melorme fra Falkensteen er man med til at reducere madspild og lancere nye produkter, som repræsenterer gode miljøvalg i hverdagen.